LED Διαφήμιση

LED Διαφήμιση

Κάθε επιχείρηση χρειάζεται διαφήμιση. Και όχι μόνο μία απλή διαφήμιση, αλλά την πιο κατάλληλη που θα φτάσει στον μέγιστο αριθμό ανθρώπων και θα είναι ευχάριστη στο μάτι. Και εδώ χρειαζόμαστε τη βοήθεια των LED φώτων που έχουν ήδη κατακτήσει όλες τις περιοχές της ζωής μας, λόγω των πολλών οφέλων τους.

Οι δίοδοι εκπομπής φωτός (LED) είναι ενεργειακά αποδοτικές. Χρησιμοποιούν σημαντικά λιγότερη ενέργεια από τους λαμπτήρες φθορισμού, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μεγάλες χρονικές περιόδους και είναι οικονομικά αποδοτικές. Οι λυχνίες LED συμβάλλουν επίσης στην μείωση του αποτυπώματος άνθρακα. Είναι θετικό το γεγονός ότι η εφαρμογή πράσινων λύσεων αποτελεί πλέον πρώτη προτεραιότητα για τις σύγχρονες εταιρείες και επιχειρήσεις και οι LED διαφημίσεις είναι φιλικές προς το περιβάλλον. Τα LED έχουν μεγάλους χρόνους ζωής και δεν χρειάζονται πρόσθετα καλώδια που θα χαλούσαν την εικόνα μιας καλής και ενδιαφέρουσας διαφήμισης. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, το φως των LED δεν εχνοχλεί το ανθρώπινο μάτι, αλλά ταυτόχρονα τα LED είναι αρκετά φωτεινά για να εκπληρώσουν το σκοπό τους. Ο υψηλός δείκτης απόδοσης χρώματος CRI δείχνει τα πιο φυσικά χρώματα οποιουδήποτε αντικειμένου, καθιστώντας το ακόμα πιο ελκυστικό για τα μάτια. Για τα προϊόντα της V-TAC CRI> 80, σε κλίμακα από 0 έως 100.

Τα φώτα LED εφαρμόζονται και στην εξωτερική διαφήμιση - μπορούν να αντέξουν διαφορετικές διακυμάνσεις θερμοκρασίας (-20 ° έως + 45 ° C) και σε υγρασία. Δημοφιλείς είναι οι φωτεινές επιγραφές ή πινακίδες, ακόμα και οθόνες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προσελκύσουν την προσοχή των ανθρώπων έξω στους δρόμους. Είναι υπέροχα για την προώθηση εκπτώσεων και νέων προϊόντων ή για την ενθάρρυνση των πελατών να επισκέπτονται τους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων και να εγγραφούν για τα τελευταία νέα ή ενημερωτικά δελτία.