Μικροβιόκτονος λαμπτήρας με όζον

Μικροβιόκτονος λαμπτήρας με όζον

Οι μικροβιόκτονοι λαμπτήρες παράγουν υπεριώδες φως (UVC), το οποίο σε συνδυασμό με το όζον σκοτώνει το 99,9% των βακτηρίων, των ιών και ακόμη και των τσιμπουριών στο δωμάτιο. Αυτά τα φωτιστικά χρησιμοποιούνται σε σχολεία, ξενοδοχεία, νηπιαγωγεία, γραφεία και χάρη στην V-TAC μπορείτε πλέον να τα χρησιμοποιήσετε στο σπίτι σας. Καλύπτουν μια έκταση 60 τετραγωνικών μέτρων σε 360 μοίρες.

Ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα αυτών των λαμπτήρων είναι ότι είναι εύκολα φορητές και με τις συμπαγείς διαστάσεις τους - 14/15/43,7 cm μπορείτε πάντα να τα έχετε μαζί σας - στη βίλα, σε διακοπές ή κάμπινγκ. Έχουν επίσης εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής - 6 000 ωρών και οι εκπομποί φωτός – βακτηριοκτόνοι σωλήνες είναι αντικαταστάσιμοι. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι κάνουν τέλεια δουλειά με χαμηλή ισχύ - μόνο 38 W.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι όταν αυτές οι λαμπτήρες λειτουργούν σε εσωτερικούς χώρους, άνθρωποι, ζώα και φυτά πρέπει να βρίσκονται έξω. Για την προστασία του ανθρώπου που ανάβει τον λαμπτήρα, ο χρόνος έναρξης λειτουργίας του είναι 10 δευτερόλεπτα. Μετά την αποστείρωση, συνιστάται ο αερισμός του δωματίου για 20-30 λεπτά.

Χάρη στη διπλή προστασία τους - UV και όζον, αυτοί οι λαμπτήρες είναι η τέλεια επιλογή για πρόληψη στην επιδημιολογική κατάσταση στην οποία ζούμε τους τελευταίους μήνες. Απολυμάνουν τον αέρα και τις επιφάνειες και προσφέρουν την ευκαιρία να επιστρέψουμε στην κανονική ζωή – ασφαλή εργασία στο γραφείο ή επίσκεψη σε εστιατόρια και ξενοδοχεία.