Σχετικά με μάς

Εμείς είμαστε η Βι_Τακ (V-TAC) – ο προμηθευτής LED που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της Ευρώπης - είναι η ευρωπαϊκή ομάδα της πολυεθνικής εταιρείας V-TAC, η οποία έχει υποκαταστήματα στη Βουλγαρία (Σόφια), Μεγάλη Βρετανία (Λονδίνο), στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (Ντουμπάι), Ινδία (Βομβάη),Ουγγαρία (Βουδαπέστη), Ρουμανία (Βουκουρέστι), Αυστρία (Βιέννη).

Η V-ТАС είναι σήμα κατατεθέν, το οποία γέννησε την ιδέα του φωτοδιοδικού φωτισμού. Ο βασικός μας στόχος είναι ο σχεδιασμός, η ανάπτυξη και η διάδοση όλων των ειδών φωτιστικών λύσεων LED, με βασικό αντικείμενο την παραγωγή προϊόντων ευρείας κατανάλωσης και την επίτευξη της καλύτερης αναλογίας τιμής/ποιότητας.

Οι εταιρείες οι οποίες παράγουν προϊόντα V-ТАС, καλύπτουν τα πρότυπα της ποιότητας και πιστοποιήθηκαν με CE/EMC, ROHS, DEKRA, GS, TÜV, ROHSαπό διαπιστευμένα εργαστήρια, γεγονός το οποίο εγγυάται την καλύτερη δυνατή ποιότητα των διόδων LED και των εξαρτημάτων που χρησιμοποιούνται, ούτως ώστε να εξασφαλιστεί το καλύτερο δυνατό τελικό προϊόν.
Νέο Κέντρο Γραφείου και Logistics

Νέο Κέντρο Γραφείου και Logistics

Το λογιστικό μας hub στη Σόφια έφτασε μια έκταση της τάξεως των 42 000+ τετρ. μ.
Gallery
London Stock Exchange “1000 companies which inspire Europe”
Ως αποτέλεσμα της επιμονής μας και της συνεχούς ανάπτυξης, ένα προϊόν της V-ТАС βραβεύτηκε με χρυσό μετάλλιο στην 73-η Διεθνή Τεχνική Έκθεση του Πλόβντιβ (Φιλιππούπολης) το έτος 2017. Ένα χρόνο νωρίτερα, η V-TAC εντάχθηκε από το Χρηματιστήριο του Λονδίνου ανάμεσα στις „1000 εταιρείες που εμπνέουν την Ευρώπη", που την κατατάσσει ανάμεσα στις πρωτοποριακές εταιρείες που έχουν το δυναμικό να προωθήσουν μπροστά την οικονομία.
Όλα τα προϊόντα της V-ТАС παράγονται αφού γίνουν λεπτομερείς έρευνες σχετικά με το κατά πόσο είναι εφαρμόσιμα και πρακτικά, με βασικό στόχο να καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια και να είναι φιλικά στο περιβάλλον. Με την όλο και πιο ευρεία δημοτικότητα της LED τεχνολογίας σε όλο τον κόσμο, η V-ТАС προσπαθεί να παραμείνει ανάμεσα στους πρωτοπόρους σε παγκόσμιο επίπεδο στην ανάπτυξη και την διάδοση αυτής της τεχνολογίας και να προσφέρει τις πιο σύγχρονες λύσεις στη λίστα των προϊόντων της.

Η V-ТАС έχει ως εταίρους εταιρείες-πρωτοπόρους, για να προωθεί το φάσμα των προϊόντων της και ήδη είναι παρούσα στην Ευρώπη, την Εγγύς Ανατολή και την Ασία, ως μια από τις καλύτερες μάρκες που προσφέρουν LED προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Ακριβώς εξαιτίας της συνεχούς προσπάθειας για την επίτευξη καλής ποιότητας, η V-ТАС υπέγραψε συμφωνία προμήθειας LED τσιπ και συστατικών της SAMSUNG. Από τις αρχές του 2018 άρχισε η ανανέωση του φάσματος των προϊόντων με είδη της σειράς V-TAC PRO, που παράχθηκαν ακριβώς με LED τσιπ της Samsung, που παράλληλα διαθέτουν και εγγύηση 5 ετών.

Με αποφασιστική αφοσίωση στην ποιότητα και την καλή εξυπηρέτηση, η V-ТАС θα προσπαθήσει να διατηρεί το καλό της επαγγελματικό όνομα και να εξελίσσεται ως μια από τις πρωτοποριακές εταιρείες στη LED βιομηχανία.

Σας ευχαριστούμε για κάθε λεπτό το οποίο περάσατε ερευνώντας την ιστοσελίδα μας!
Η ομάδα της V-TAC