Μικροβιόκτονος λαμπτήρας με όζον

Μικροβιόκτονος λαμπτήρας με όζον

Οι μικροβιόκτονοι λαμπτήρες παράγουν υπεριώδες φως (UVC), το οποίο σε συνδυασμό με το όζον σκοτώνει το 99,9% των βακτηρίων, των ιών και ακόμη και των τσιμπουριών στο δωμάτιο. Αυτά τα φωτιστικά χρησιμοποιούνται σε σχολεία, ξενοδοχεία, νηπιαγωγεία, γραφεία και χάρη στην V-TAC μπορείτε πλέον να τα χρησιμοποιήσετε στο σπίτι σας. Καλύπτουν μια έκταση 60 τετραγωνικών μέτρων σε 360 μοίρες.

LED Διαφήμιση

LED Διαφήμιση

Κάθε επιχείρηση χρειάζεται διαφήμιση. Και όχι μόνο μία απλή διαφήμιση, αλλά την πιο κατάλληλη που θα φτάσει στον μέγιστο αριθμό ανθρώπων και θα είναι ευχάριστη στο μάτι. Και εδώ χρειαζόμαστε τη βοήθεια των LED φώτων που έχουν ήδη κατακτήσει όλες τις περιοχές της ζωής μας, λόγω των πολλών οφέλων τους.

Βήμα προς βήμα

Βήμα προς βήμα

Με τα LED προϊόντα της V-TAC, μπορείτε να κάνετε την σκάλα σας πολύ πιο ασφαλή και ταυτόχρονα να βελτιώσετε τον εσωτερικό σας σχεδιασμό βήμα προς βήμα. Το παιχνίδι ανάμεσα στα φώτα και τις σκιές θα σας εκπλήξει με τις δυνατότητές του, ενώ παράλληλα θα εξοικονομήσετε ενέργεια. Οι λυχνίες LED διαθέτουν και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, γεγονός που θα μειώσει επίσης το κόστος συντήρησης.

LED φώτα για ασφαλέστερους δρόμους

LED φώτα για ασφαλέστερους δρόμους

Η καλή ορατότητα είναι υψίστης σημασίας για την ασφαλή οδήγηση. Γι 'αυτό σημαντικά είναι όχι μόνο τα φώτα του αυτοκινήτου, αλλά και του δρόμου. Οι λυχνίες LED είναι η καλύτερη λύση επειδή δεν έχουν λάμψη, δεν ερεθίζουν τα μάτια και είναι ανεκτίμητες σε ομίχλη. Επιπλέον, έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και όλο και περισσότερες πόλεις αντικαθιστούν τα παραδοσιακά φώτα με φωτισμό LED.

Πιστοποιητικά

Dekra
CE / EMC
GS
ROHS
TUV