Σχετικά με μάς

Ποιοι είμαστε

Η V-TAC είναι μια διεθνής εταιρεία με γραφεία στη Βουλγαρία, το Ντουμπάι, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ουγγαρία, την Πολωνία, τη Ρουμανία, την Ινδία, το Χονγκ Κονγκ και την Ιρλανδία.

Στο V-TAC, ο κύριος στόχος μας είναι να παρέχουμε επαναστατικά προϊόντα που ενσωματώνουν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας σε φωτισμό LED, φωτοβολταϊκά, Smart Home και ηλεκτρονικά. Η εστίασή μας έγκειται στη διασφάλιση της αξιοπιστίας, της καινοτομίας και της βιωσιμότητας.

Με τα χρόνια έχουμε επεκτείνει την αγορά μας σε περισσότερες από 70 χώρες σε όλη την Ευρώπη, την Ασία-Ειρηνικό, την Αφρική, τη Μέση Ανατολή και τις ΗΠΑ, διαθέτοντας ένα χαρτοφυλάκιο με περισσότερα από 4500 προϊόντα.
vtac-meaningful-about-us.jpg

Το ταξίδι μας μέχρι τώρα

2009

Η V-TAC ιδρύθηκε με το όραμα να παρέχει ενεργειακά αποδοτικές λύσεις φωτισμού LED παγκοσμίως.

2010

Τα γραφεία τόσο στο Ντουμπάι όσο και στη Σόφια της Βουλγαρίας επέκτειναν γρήγορα το δίκτυο διανομής.

2013

Άνοιξε ένα γραφείο στο Λονδίνο.

2015

Ένα εσωτερικό εργαστήριο δοκιμών προϊόντων ξεκίνησε στη Σόφια για να διασφαλιστεί η ανώτερη ποιότητα των προϊόντων μας. Μάθετε περισσότερα για το εργαστήριό μας εδώ.

2016

Η V-TAC εισήχθη στο χρηματιστήριο του Λονδίνου στις 1000 εταιρείες για να εμπνεύσει την Ευρώπη. Ήταν επίσης η πρώτη χρονιά που πετύχαμε τζίρο 100 εκατομμυρίων δολαρίων.

2017

ξεκίνησε η εταιρική μας συνεργασία με τη Samsung και λανσάραμε τη σειρά V-TAC Pro.

2018

Ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας με την Tuya και λανσάραμε τη σειρά V-TAC Smart.

2019

Νέο γραφείο στην Πολωνία.

2020

Νέο γραφείο στην Ιρλανδία.

2021

Η κεντρική μας αποθήκη στη Βουλγαρία επεκτάθηκε σε 42000+ m2 και το γραφείο μας στη Σόφια μεταφέρθηκε σε μια νέα σύγχρονη τοποθεσία.

2022

Προχωρήσαμε στην εποχή της πράσινης ενέργειας με τη νέα μας σειρά προϊόντων Solar.

. . .

play.png

Τι λένε οι συνεργάτες μας για εμάς

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η επιτυχία είναι μια συλλογική προσπάθεια και αυτό το βίντεο αποτελεί απόδειξη της δύναμης της συνεργασίας και της κοινής δέσμευσης. Προβάλλει τον αντίκτυπο που είχαν οι πελάτες και οι προμηθευτές μας στον οργανισμό μας και υπογραμμίζει την εξαιρετική ποιότητα της δουλειάς μας.
Νέο Κέντρο Γραφείου και Logistics

Νέο Κέντρο Γραφείου και Logistics

Το λογιστικό μας hub στη Σόφια έφτασε μια έκταση της τάξεως των 42 000+ τετρ. μ.