Γεια μας

Αγαπητοί επισκέπτες,

Καλώς ήρθατε στο κόσμο εξοικονόμησης ενέργειας, το οικονομικό, μοντέρνο, σύγχρονο και, φυσικά, κερδοφόρο κόσμο της τεχνολογίας LED. Εμείς είμαστε η «V-Tech Ευρώπη» ΕΠΕ – το αξιόπιστο LED προμηθευτή στην Ευρώπη. Είμαστε μια ευρωπαϊκή ομάδα της πολυεθνικής ομάδας V-TAC Exports Limited η οποία έχει γραφεία στις ακόλουθες χώρες: Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (Ντουμπάι), Ινδία (Βομβάη), Βουλγαρία (Σόφια), Ηνωμένο Βασίλειο (Λονδίνο), Ουγγαρία (Βουδαπέστη), Ρουμανία (Βουκουρέστι) και Αυστρία (Βιέννη). Με περισσότερα από 4 χρόνια εμπειρίας, έχουμε αναπτύξει ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρία στη διεθνή σκηνή χονδρεμπορίου με LED. Είμαστε περήφανοι για τις επιτυχημένες συνεργασίες που έχουμε δημιουργήσει στη Δυτική, Ανατολική, Κεντρική Ευρώπη και στην περιοχή των Βαλκανίων. Φυσικά, αυτό σημαίνει μόνο ένα πράγμα - θέλουμε να ξεκινήσουμε μια άλλη εταιρική σχέση, ίσως ακόμη και μαζί σας, και να αυξήσουμε την αξία της επιχείρησής σας και τις πωλήσεις σας του φωτισμού LED με ποιότητα, προσβασιμότητα και μια τεράστια ποικιλία προϊόντων. Η «V-TAC» είναι ένα εμπορικό σήμα που δημιουργήθηκε και αναπτύχθηκε από την ιδέα για φωτισμό LED. Ο κύριος στόχος είναι ο σχεδιασμός, η ανάπτυξη και η διανομή όλων των ειδών LED λύσεων φωτισμού με έμφαση στα προϊόντα μάζας και επίτευξη καλύτερης σχέσης τιμής / ποιότητας.

Γιατί το σήμα V-TAC είναι επιτυχής?

Έχουμε μια κεντρική ευρωπαϊκή αποθήκη χάρη στην οποία είμαστε σε θέση να προμηθεύσουμε σχεδόν οποιαδήποτε ποσότητα και οποιοδήποτε προϊόν στην πόρτα των εταίρων μας εντός προθεσμίας 5 ημερών.
Τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα από την CE, RoHS, Dekra και TÜV. Προσφέρονται ποιοτικές LED μάρκες και εξαρτήματα που παραδίδονται από Bridgelux, Philips, Sharp, Citizen και Epistar.

Γιατί ψάχνονται τα προϊόντα LED V-TAC?

Κατ 'αρχάς, σας προσφέρουμε την ευκαιρία να γίνετε μέρος του δικτύου συνεργατών μας για τη διανομή, εμπορία και μεταπώληση. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε πρόσβαση και θα είστε σε θέση να προσφέρετε στους πελάτες σας σύγχρονα και τεχνολογικά προϊόντα σε καλή τιμή.

Δεύτερον, προσφέρουμε προϊόντα που αλλάζουν τη ζωή - σε αυτό τον κόσμο οικονομικών αναταραχών, ραγδαίας αύξησης των τιμών της ενέργειας και εμπειρίας αντιμετώπισης των περιβαλλοντικών ζημιών, παίζουμε το ρόλο μας και αγωνιζόμαστε εναντίον τους - και έτσι δημιουργούμε πραγματικές επιχειρηματικές ευκαιρίες για τους εταίρους μας, θέσεις εργασίας και ευτυχισμένους τελικούς χρήστες.

Σας ευχαριστούμε για κάθε δευτερόλεπτο που περάσατε εξερευνώντας την ιστοσελίδα μας!

Ανυπομονούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας,

Η ομάδα της V-Tech Ευρώπη

Madrid-WIPO-logo

V-TAC LED Lighting

Επικοινωνια

  +359 2 90 566

   1, Iliansko Shaussee Blvd., Sofia 1220, BULGARIA

  Email: office@v-tac.eu

Ακολουθήστε μας

Πιστοποιητικά

Dekra
Tuv
GS
CE
Rohs

Για εμάς

Εμείς είμαστε η V-Tech Global" – το αξιόπιστο LED προμηθευτή στην Ευρώπη.

Είμαστε μια ευρωπαϊκή ομάδα της πολυεθνικής ομάδας V-TAC Exports Limited η οποία έχει γραφεία στις ακόλουθες χώρες: Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (Ντουμπάι), Ινδία (Βομβάη), Βουλγαρία (Σόφια), Ηνωμένο Βασίλειο (Λονδίνο), Ουγγαρία (Βουδαπέστη), Ρουμανία (Βουκουρέστι) και Αυστρία (Βιέννη).