Νέα

Ο καλός φωτισμός βελτιώνει τις πωλήσεις

Ο φωτισμός των βιτρινών ψυγείου είναι μία από τις πιο εξελιγμένες εφαρμογές των LED. Δεδομένου ότι οι σωλήνες φθορισμού μπορούν να αντικατασταθούν με λωρίδες LED και να μειώσουν την κατανάλωση ενέργειας, οι έμποροι άρχισαν να παίζουν σε ευρύτερη κλίμακα.

Το V-TAC φροντίζει τα παιδιά

Πολύ συχνά στις μεγάλες πόλεις, η πλησιέστερη παιδική χαρά είναι ένα από τα λίγα μέρη που τα παιδιά παίζουν το ύπαιθρο. Καθώς φτάνουν ζεστές μέρες, τα περισσότερα παιδιά και οι οικογένειές τους περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους εκεί και μένουν στα πάρκα μέχρι το βράδυ.

V-TAC για το ενεργό άτομο

Το τηλέφωνο έχει γίνει από καιρό αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής ζωής μας, είτε πρόκειται για οργάνωση συναντήσεων, αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, φωτογράφηση αγαπημένων τόπων, οδήγηση αυτοκινήτου ή ακρόαση μουσικής. Με τα χρόνια, οι εταιρείες τεχνολογίας εργάζονται πλήρως για να διευκολύνουν αυτές τις δραστηριότητες και να επιτύχουν μέγιστη άνεση για τους καταναλωτές.

Σελίδα 1 από 20

V-TAC LED Lighting

Επικοινωνια

  +359 2 90 566

   1, Iliansko Shaussee Blvd., Sofia 1220, BULGARIA

  Email: office@v-tac.eu

Ακολουθήστε μας

Πιστοποιητικά

Dekra
Tuv
GS
CE
Rohs

Για εμάς

Εμείς είμαστε η Βι_Τακ (V-TAC) – ο προμηθευτής LED που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της Ευρώπης - είναι η ευρωπαϊκή ομάδα της πολυεθνικής εταιρείας V-TAC, η οποία έχει υποκαταστήματα στη Βουλγαρία (Σόφια), Μεγάλη Βρετανία (Λονδίνο), στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (Ντουμπάι), Ινδία (Βομβάη),Ουγγαρία (Βουδαπέστη), Ρουμανία (Βουκουρέστι), Αυστρία (Βιέννη).

Το λογιστικό μας hub στη Σόφια έφτασε μια έκταση της τάξεως των 40 000 τετρ. μ.

Η παρούσα ιστοσελίδα στο δίκτυο χρησιμοποιεί Cookies, για να χειρίζεται την ταυτοποίηση, την πλοήγηση και άλλες λειτουργίες. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, εσείς συναινείτε τα Cookies να διατηρούνται στη συσκευή σας.