Νέα

Μικροβιόκτονος λαμπτήρας με όζον

Οι μικροβιόκτονοι λαμπτήρες παράγουν υπεριώδες φως (UVC), το οποίο σε συνδυασμό με το όζον σκοτώνει το 99,9% των βακτηρίων, των ιών και ακόμη και των τσιμπουριών στο δωμάτιο. Αυτά τα φωτιστικά χρησιμοποιούνται σε σχολεία, ξενοδοχεία, νηπιαγωγεία, γραφεία και χάρη στην V-TAC μπορείτε πλέον να τα χρησιμοποιήσετε στο σπίτι σας. Καλύπτουν μια έκταση 60 τετραγωνικών μέτρων σε 360 μοίρες.

LED Διαφήμιση

Κάθε επιχείρηση χρειάζεται διαφήμιση. Και όχι μόνο μία απλή διαφήμιση, αλλά την πιο κατάλληλη που θα φτάσει στον μέγιστο αριθμό ανθρώπων και θα είναι ευχάριστη στο μάτι. Και εδώ χρειαζόμαστε τη βοήθεια των LED φώτων που έχουν ήδη κατακτήσει όλες τις περιοχές της ζωής μας, λόγω των πολλών οφέλων τους.

Βήμα προς βήμα

Με τα LED προϊόντα της V-TAC, μπορείτε να κάνετε την σκάλα σας πολύ πιο ασφαλή και ταυτόχρονα να βελτιώσετε τον εσωτερικό σας σχεδιασμό βήμα προς βήμα. Το παιχνίδι ανάμεσα στα φώτα και τις σκιές θα σας εκπλήξει με τις δυνατότητές του, ενώ παράλληλα θα εξοικονομήσετε ενέργεια. Οι λυχνίες LED διαθέτουν και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, γεγονός που θα μειώσει επίσης το κόστος συντήρησης.

Σελίδα 1 από 27

V-TAC LED Lighting

Επικοινωνια

  +359 2 90 566

   "V-TAC EUROPE" Ltd, "Rozhen" bul. 41, Sofia 1271, BULGARIA

  Email: office@v-tac.eu

Ακολουθήστε μας

Πιστοποιητικά

Dekra
GS
CE
Rohs
TUV

Για εμάς

Εμείς είμαστε η Βι_Τακ (V-TAC) – ο προμηθευτής LED που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της Ευρώπης - είναι η ευρωπαϊκή ομάδα της πολυεθνικής εταιρείας V-TAC, η οποία έχει υποκαταστήματα στη Βουλγαρία (Σόφια), Μεγάλη Βρετανία (Λονδίνο), στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (Ντουμπάι), Ινδία (Βομβάη),Ουγγαρία (Βουδαπέστη), Ρουμανία (Βουκουρέστι), Αυστρία (Βιέννη).

Το λογιστικό μας hub στη Σόφια έφτασε μια έκταση της τάξεως των 40 000 τετρ. μ.

Η παρούσα ιστοσελίδα στο δίκτυο χρησιμοποιεί Cookies, για να χειρίζεται την ταυτοποίηση, την πλοήγηση και άλλες λειτουργίες. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, εσείς συναινείτε τα Cookies να διατηρούνται στη συσκευή σας.