Νέα

Σταμάτησε τον χρόνο με V-TAC

Φεβρουάριος - στο κατώφλι της άνοιξης, αλλά έξω είναι ακόμα κρύο. Ως εκ τούτου μπορούμε να προβλέψουμε διακοπές σε ένα φιλόξενο τουριστικό καταφύγιο με τζάκι, ξύλινη βεράντα και ένα φλιτζάνι ζεστή σοκολάτα, μακριά από την αστική ζωή. Και ο φωτισμός είναι ένας πρακτικός και όμορφος τρόπος για να συμπληρώσει αυτή την ατμόσφαιρα.

Πλήρης χαλάρωση με φωτισμό LED

Κατά το μήνα της αγάπης πρέπει να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και τι καλύτερο από διακοπές SPA σε ένα ωραίο μέρος. Μερικές φορές, όμως, αυτά τα κέντρα είναι εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις και τις διαδικασίες, αλλά αγνοούν ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία: το φως.

Κάτω από τους προβολής

Όλοι θέλουν να είναι στο κέντρο της προσοχής και να είναι πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αλλά το πιο σημαντικό πράγμα είναι το πώς θα είσαι φωτισμένος και το πώς θα σε βλέπουν οι άλλοι. Αυτό είναι ακόμα πιο σημαντικό για τους καλλιτέχνες που παίζουν μπροστά σε κοινό κάθε μέρα.

Σελίδα 1 από 17

V-TAC LED Lighting

Επικοινωνια

  +359 2 90 566

   1, Iliansko Shaussee Blvd., Sofia 1220, BULGARIA

  Email: office@v-tac.eu

Ακολουθήστε μας

Πιστοποιητικά

Dekra
Tuv
GS
CE
Rohs

Για εμάς

Εμείς είμαστε η Βι_Τακ (V-TAC) – ο προμηθευτής LED που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της Ευρώπης - είναι η ευρωπαϊκή ομάδα της πολυεθνικής εταιρείας V-TAC, η οποία έχει υποκαταστήματα στη Βουλγαρία (Σόφια), Μεγάλη Βρετανία (Λονδίνο), στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (Ντουμπάι), Ινδία (Βομβάη),Ουγγαρία (Βουδαπέστη), Ρουμανία (Βουκουρέστι), Αυστρία (Βιέννη).

Το λογιστικό μας hub στη Σόφια έφτασε μια έκταση της τάξεως των 40 000 τετρ. μ.

Η παρούσα ιστοσελίδα στο δίκτυο χρησιμοποιεί Cookies, για να χειρίζεται την ταυτοποίηση, την πλοήγηση και άλλες λειτουργίες. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, εσείς συναινείτε τα Cookies να διατηρούνται στη συσκευή σας.