Νέα

Είναι χρόνος για Χριστούγεννα!

Την καλύτερη εποχή του χρόνου, τα Χριστούγεννα, ήρθε η ώρα να δώσουμε προσοχή στους αγαπημένους μας. Οι επαγγελματικές φωτογραφίας έχουν γίνει ένα μέρος της γιορτής, ενώ τα διάφορα στούντιο αγωνίζονται για να δημιουργήσουν το καλύτερο ντεκόρ. Αλλά αυτό δεν αρκεί να επιτευχθεί την τέλεια φωτογραφία. Οι επαγγελματίες γνωρίζουν ότι μια καλή φωτογραφική μηχανή χρειάζεται επίσης κατάλληλο φωτισμό.

LED- διασκέδαση

Όλο και περισσότερα νυχτερινά κέντρα επιλέγουν το φωτισμό των LED κατά το σχεδιασμό του περιβάλλοντος. Μερικοί βασίζονται σε φωτεινούς ράβδους, δάπεδα ή τοίχους, ενώ άλλοι δημιουργούν ολόκληρες εγκαταστάσεις φωτισμού τέχνης που προσελκύουν περισσότερους επισκέπτες. Αυτή η τεχνολογία έχει καλύψει γρήγορα όλες τις πλευρές της ανθρώπινης ζωής, και είναι πλέον άνετα τη νύχτα.

Φωτισμός LED και στο μετρό

Ο φωτισμός LED είναι πλέον μέρος της ζωής μας. Ωστόσο, οι δυνατότητές του για να γίνουν οι πόλεις μας πιο πράσινες, με καλύτερη ποιότητα ζωής δεν έχουν ακόμη αναπτυχθεί πλήρως. Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερες πρωτεύουσες στον κόσμο αντικαθιστούν τον συμβατικό φωτισμό στο μετρό με ενεργειακά αποδοτικές λάμπες LED.

Σελίδα 1 από 24

V-TAC LED Lighting

Επικοινωνια

  +359 2 90 566

   1, Iliansko Shaussee Blvd., Sofia 1220, BULGARIA

  Email: office@v-tac.eu

Ακολουθήστε μας

Πιστοποιητικά

Dekra
GS
CE
Rohs

Για εμάς

Εμείς είμαστε η Βι_Τακ (V-TAC) – ο προμηθευτής LED που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της Ευρώπης - είναι η ευρωπαϊκή ομάδα της πολυεθνικής εταιρείας V-TAC, η οποία έχει υποκαταστήματα στη Βουλγαρία (Σόφια), Μεγάλη Βρετανία (Λονδίνο), στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (Ντουμπάι), Ινδία (Βομβάη),Ουγγαρία (Βουδαπέστη), Ρουμανία (Βουκουρέστι), Αυστρία (Βιέννη).

Το λογιστικό μας hub στη Σόφια έφτασε μια έκταση της τάξεως των 40 000 τετρ. μ.

Η παρούσα ιστοσελίδα στο δίκτυο χρησιμοποιεί Cookies, για να χειρίζεται την ταυτοποίηση, την πλοήγηση και άλλες λειτουργίες. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, εσείς συναινείτε τα Cookies να διατηρούνται στη συσκευή σας.