Νέα

Το Σαββατοκύριακο είναι καλύτερο με την V-TAC

Παρόλο που οι καλοκαιρινές μέρες είναι μόνο μια ωραία ανάμνηση και ο ήλιος δεν είναι τόσο δυνατός πια, υπάρχουν ακόμα ζεστές μέρες για να απολαύσετε τον καιρό έξω. Τα Σαββατοκύριακα μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα στα φθινοπωρινά χρώματα του πάρκου, τη ζεστασιά του κήπου μας, ένα πικνίκ στα βουνά και γιατί όχι και ένα μπάρμπεκιου με τους φίλους μας.

Φωτισμός γραφείου

Λοιπόν, το Φθινόπωρο είναι εδώ, οι διακοπές τελείωσαν, και οι μαθητές έχουν ήδη τους εργασίες τους. Προκειμένου να φροντίσετε την υγεία των ματιών τους, είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε κατάλληλο και ποιοτικό φωτισμό. Όπως είναι και τα φώτα LED, που είναι πιο κοντά στο φυσικό φως και χωρίς λάμψη.

Κωδικός: Ήλιος

Η διατήρηση του περιβάλλοντος αυτή τη στιγμή είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα με το οποίο πρέπει να ασχοληθεί ο καθένας. Ο φωτισμός LED είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα προς το πράσινο μέλλον του πλανήτη μας, έτσι οι κατασκευαστές του έχουν συνδυάσει δύο οικολογικές και οικονομικές τεχνολογίες: LED και ηλιακή ενέργεια. Ο ηλιακός λαμπτήρας LED συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της χρήσης φωτοβολταϊκών αισθητήρων και LED.

Σελίδα 1 από 23

V-TAC LED Lighting

Επικοινωνια

  +359 2 90 566

   1, Iliansko Shaussee Blvd., Sofia 1220, BULGARIA

  Email: office@v-tac.eu

Ακολουθήστε μας

Πιστοποιητικά

Dekra
GS
CE
Rohs

Για εμάς

Εμείς είμαστε η Βι_Τακ (V-TAC) – ο προμηθευτής LED που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της Ευρώπης - είναι η ευρωπαϊκή ομάδα της πολυεθνικής εταιρείας V-TAC, η οποία έχει υποκαταστήματα στη Βουλγαρία (Σόφια), Μεγάλη Βρετανία (Λονδίνο), στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (Ντουμπάι), Ινδία (Βομβάη),Ουγγαρία (Βουδαπέστη), Ρουμανία (Βουκουρέστι), Αυστρία (Βιέννη).

Το λογιστικό μας hub στη Σόφια έφτασε μια έκταση της τάξεως των 40 000 τετρ. μ.

Η παρούσα ιστοσελίδα στο δίκτυο χρησιμοποιεί Cookies, για να χειρίζεται την ταυτοποίηση, την πλοήγηση και άλλες λειτουργίες. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, εσείς συναινείτε τα Cookies να διατηρούνται στη συσκευή σας.