Νέα

Τα πάρκα χρειάζονται  V-TAC

Οι άνθρωποι χρειάζονται ανάπαυση και ήλιο, ενώ τα πάρκα έχουν ανάγκη από V-TAC. Με τις πρώτες θερμότερες ημέρες οι χώροι πρασίνου μίας πόλης καθίστανται όλο και πιο προτεινόμενα μέρη ραντεβού, και ο φωτισμός της νύχτας σε αυτούς τους χώρους έχει μεγάλη σημασία επειδή εξασφαλίζει ασφαλές, σίγουρο και άνετο περιβάλλον για αυτούς που κάνουν βόλτα. Όμως αυτός είναι πανάκριβος. Με σκοπό τη μείωση των εξόδων, σήμερα πολλά από τα πάρκα στις ΗΠΑ ή Αυστραλία μεταβαίνουν σε φωτισμό LED.

Ο κακός φωτισμός είναι και τοξικός

"Ο κακός φωτισμός είναι τοξικός", αυτά τα λόγια ανήκουν στην Μαράγια Κέρι, η οποία είναι συνεχώς στο προσκήνιο, ενώ το καλό μακιγιάζ αποτελεί σημαντικό μέρος γενικής της όψης. Κατά τον πιο γυναικείο μήνα θα μιλήσουμε για αυτό πόσο σημαντικό είναι το καλό φως, για την ομορφιά και την αυτοπεποίθηση κάθε γυναίκας.

Κάθε μακιγιέρ ή κομμωτής εξομολογεί ότι στο μπίζνες τους ένα μεγάλο μέρος του προϋπολογισμού επενδύεται στον σωστό φωτισμό. Αυτός πρέπει να είναι σε μεγαλύτερο βαθμό παρόμοιο με τον φυσικό για να αποκαλύψει τα αληθινά χρώματα όπως το κάνει ο LED φωτισμός.

Η LED θεραπεία έναντι τις χειμερινής κατάθλιψης

Το κρύο και ο συννεφιασμένος ουρανός έξω σε συνδυασμό με τα σκούρα χρώματα του περιβάλλοντος πολύ συχνά προκαλούν την χειμερινή κατάθλιψη. Η κατάθλιψη είναι άμεσα συνδεμένη με την μείωση της σεροτονίνης, γνωστή ως «ορμόνη της ευτυχίας» στον οργανισμό. Αυτή η διαδικασία επιταχύνεται όταν μειωθεί η διάρκεια της ημέρας. Τότε περνούμε περισσότερο χρόνο στο σπίτι και αισθανόμαστε πιο αισθητά τον τεχνικό φωτισμό.

Ακριβώς εδώ φαίνεται ο ρόλος των διόδων φωτοεκπομπής, οι οποίοι έχουν πλούσια παλέτα χρωμάτων. Οι ψυχολόγοι είναι κατηγορηματικοί, ότι ο φωτισμός πραγματικά επιδράει στους ανθρώπους – συναισθηματικά και ψυχικά. Ακόμα και να μην παρατηρούμε τα χρώματα – αυτά μας επιδρούν. Οι διαφορετικές αποχρώσεις μπορούν να μοντελοποιούν τη δικιά μας διάθεση και να την βελτιώσουν.

Σελίδα 1 από 9

V-TAC LED Lighting

Επικοινωνια

  +359 2 90 566

   1, Iliansko Shaussee Blvd., Sofia 1220, BULGARIA

  Email: office@v-tac.eu

Ακολουθήστε μας

Πιστοποιητικά

Dekra
Tuv
GS
CE
Rohs

Για εμάς

Εμείς είμαστε η V-Tech Global" – το αξιόπιστο LED προμηθευτή στην Ευρώπη.

Είμαστε μια ευρωπαϊκή ομάδα της πολυεθνικής ομάδας V-TAC Exports Limited η οποία έχει γραφεία στις ακόλουθες χώρες: Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (Ντουμπάι), Ινδία (Βομβάη), Βουλγαρία (Σόφια), Ηνωμένο Βασίλειο (Λονδίνο), Ουγγαρία (Βουδαπέστη), Ρουμανία (Βουκουρέστι) και Αυστρία (Βιέννη).