Νέα

Μετέτρεψε το μπαρ σου σε μια κορυφαία τοποθεσία

Εάν ο ζεστός καιρός σας κάνει να χαμογελάσετε και η έλλειψη χιονιού στα βουνά σας έχει φέρει πίσω στην πόλη, ήρθε η ώρα να επισκεφτείτε τα αγαπημένα σας μπαρ και εστιατόρια. Με τις υψηλότερες θερμοκρασίες αρχίζει ξανά η μάχη μεταξύ των καλύτερων κήπων στους οποίους οι επισκέπτες ξεφεύγουν από τον θόρυβο.

Αντικαταστήστε τον ήλιο με V-TAC

Το μπάνιο είναι ένα από τα αγαπημένα μέρη στο σπίτι, που μας επιτρέπει να χαλαρώσουμε. Γι 'αυτό είναι πολύ σημαντικό να είστε άνετοι.. Τα περισσότερα μπάνια σήμερα δεν έχουν παράθυρα και δεν υπάρχει φυσικός φωτισμός σε αυτούς τους χώρους, οπότε ο φωτισμός γίνεται ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία του εσωτερικού.

Μετάβαση προς τα εμπρός με την V-TAC

Κατά τη διάρκεια των πιο κρύων μηνών τα εμπορικά κέντρα είναι ένα από τα πιο επισκέψιμοι χώροι από τους ανθρώπους. Αυτά τα κέντρα δεν πρέπει να προσφέρουν μόνο ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών - σινεμά, εστιατόρια, καφετέριες, καταστήματα, αίθουσες παιχνιδιών, κ.λπ., αλλά και να εξασφαλίσουν μια ευχάριστη διαμονή για τους επισκέπτες τους.

Σελίδα 1 από 19

V-TAC LED Lighting

Επικοινωνια

  +359 2 90 566

   1, Iliansko Shaussee Blvd., Sofia 1220, BULGARIA

  Email: office@v-tac.eu

Ακολουθήστε μας

Πιστοποιητικά

Dekra
Tuv
GS
CE
Rohs

Για εμάς

Εμείς είμαστε η Βι_Τακ (V-TAC) – ο προμηθευτής LED που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της Ευρώπης - είναι η ευρωπαϊκή ομάδα της πολυεθνικής εταιρείας V-TAC, η οποία έχει υποκαταστήματα στη Βουλγαρία (Σόφια), Μεγάλη Βρετανία (Λονδίνο), στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (Ντουμπάι), Ινδία (Βομβάη),Ουγγαρία (Βουδαπέστη), Ρουμανία (Βουκουρέστι), Αυστρία (Βιέννη).

Το λογιστικό μας hub στη Σόφια έφτασε μια έκταση της τάξεως των 40 000 τετρ. μ.

Η παρούσα ιστοσελίδα στο δίκτυο χρησιμοποιεί Cookies, για να χειρίζεται την ταυτοποίηση, την πλοήγηση και άλλες λειτουργίες. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, εσείς συναινείτε τα Cookies να διατηρούνται στη συσκευή σας.