Νέα

Δημιουργήστε ευεξία με V-TAC

Το καλοκαίρι είναι καιρός για τα πάντα. Ώρα για τη θάλασσα αλλά και για το βουνό. Ώρα για ψάρεμα ή χρόνο για το νέο σας φόρεμα. Είναι επίσης καιρός να ανακαινίσετε την εξοχική κατοικία σας και να χαλαρώσετε μακριά από την πολυάσχολη καθημερινή σας ζωή.

Και η μυρωδιά της θάλασσας...

Πάμε στη θάλασσα! Η αγαπημένη μας πρόταση για το καλοκαίρι, και γιατί να μην είναι όλο το έτος, αν μπορούμε να πάμε δίπλα σε κάποιο περίεργο και εξωτικό μέρος. Την φωτεινή διάρκεια της ημέρας αναμφισβήτητα αφιερώνουμε το χρόνο μας στην παραλία, αλλά τα βράδια είναι για ρομαντικές βόλτες και ευχάριστη συνομιλία στο ύπαιθρο.

Φόρτισε τον εαυτό σου με καλοκαιρινές εντυπώσεις

Το καλοκαίρι είναι εδώ, οι διακοπές έχουν αρχίσει, και η διάθεση είναι περισσότερο από ανυψωμένη. Αν ναι, εσείς δεν μπορείτε να μην σχεδιάσετε τις επόμενες διακοπές σας ή μια νέα περιπέτεια. Μουσικά φεστιβάλ και πάρτι στην παραλία ή στο βουνό είναι μια μεγάλη ιδέα για αξέχαστες καλοκαιρινές αναμνήσεις, και οι επιλογές είναι πολλές τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Σελίδα 1 από 21

V-TAC LED Lighting

Επικοινωνια

  +359 2 90 566

   1, Iliansko Shaussee Blvd., Sofia 1220, BULGARIA

  Email: office@v-tac.eu

Ακολουθήστε μας

Πιστοποιητικά

Dekra
Tuv
GS
CE
Rohs

Για εμάς

Εμείς είμαστε η Βι_Τακ (V-TAC) – ο προμηθευτής LED που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της Ευρώπης - είναι η ευρωπαϊκή ομάδα της πολυεθνικής εταιρείας V-TAC, η οποία έχει υποκαταστήματα στη Βουλγαρία (Σόφια), Μεγάλη Βρετανία (Λονδίνο), στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (Ντουμπάι), Ινδία (Βομβάη),Ουγγαρία (Βουδαπέστη), Ρουμανία (Βουκουρέστι), Αυστρία (Βιέννη).

Το λογιστικό μας hub στη Σόφια έφτασε μια έκταση της τάξεως των 40 000 τετρ. μ.

Η παρούσα ιστοσελίδα στο δίκτυο χρησιμοποιεί Cookies, για να χειρίζεται την ταυτοποίηση, την πλοήγηση και άλλες λειτουργίες. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, εσείς συναινείτε τα Cookies να διατηρούνται στη συσκευή σας.