Διανομεις

Ψάχνουμε για χονδρεμπόρους, καταστηματάρχες και λιανοπωλητές

Σας προσφέρουμε την ευκαιρία να γίνετε μέρος του δικτύου μας διανομής, πώλησης και μάρκετινγκ, δηλαδή θα έχετε πρόσβαση και θα είστε σε θέση να προσφέρετε στους πελάτες σας μοντέρνα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας σε ευνοϊκούς όρους και τιμές.

Η V-Tech Ευρώπη ψάχνει επίσης για εταιρείες που σήμερα εισάγουν προϊόντα LED από τη Κίνα ή/και από άλλα περιθώρια παραγωγής. Είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μια νέα λύση για να καλύψουμε τις ανάγκες αυτών των εταιρειών - μέσω χρήσης μιας ολοκληρωμένης αλυσίδας εφοδιασμού, συμπεριλαμβανομένων διαθεσιμότητας στο κεντρικό ευρωπαϊκό κόμβο, τιμές στα επίπεδα των κινέζικων παραγωγών ή χαμηλότερες, συνεχής ποιότητα, γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση μετά την πώληση, διεθνείς πανευρωπαϊκή εγγύηση για μια περίοδο πέντε ετών, κ.λπ.

Αν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας προετοιμαστούμε μια προσωπική προσφορά τιμής ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Προσφέρουμε προμήθεια σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα, όπως και εξαγωγές σε χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η V-TAC σας προσφέρει:

ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ

Ανταγωνιστικές τιμές
και εκπτώσεις

ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ

Υλικά μάρκετινγκ - κατάλογοι, διαφημιστικά υλικά σε χαρτόνι, περίπτερα εκθέσεων

ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ

Η εγγύηση ισχύει από 2 έως 5 ετών από την ημερομηνία αγοράςΕπικοινωνήστε μαζί μας τώρα και θα γίνετε διανομέα

V-TAC LED Lighting

Επικοινωνια

  +359 2 90 566

   1, Iliansko Shaussee Blvd., Sofia 1220, BULGARIA

  Email: office@v-tac.eu

Ακολουθήστε μας

Πιστοποιητικά

Dekra
GS
CE
Rohs

Για εμάς

Εμείς είμαστε η Βι_Τακ (V-TAC) – ο προμηθευτής LED που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της Ευρώπης - είναι η ευρωπαϊκή ομάδα της πολυεθνικής εταιρείας V-TAC, η οποία έχει υποκαταστήματα στη Βουλγαρία (Σόφια), Μεγάλη Βρετανία (Λονδίνο), στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (Ντουμπάι), Ινδία (Βομβάη),Ουγγαρία (Βουδαπέστη), Ρουμανία (Βουκουρέστι), Αυστρία (Βιέννη).

Το λογιστικό μας hub στη Σόφια έφτασε μια έκταση της τάξεως των 40 000 τετρ. μ.

Η παρούσα ιστοσελίδα στο δίκτυο χρησιμοποιεί Cookies, για να χειρίζεται την ταυτοποίηση, την πλοήγηση και άλλες λειτουργίες. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, εσείς συναινείτε τα Cookies να διατηρούνται στη συσκευή σας.