Προμηθεια

Τρόπος προμήθειας

Η V-Tech Ευρώπη έχει συνάψει συμβόλαια με μεγάλες εταιρείες μεταφορών με ένα μόνο σκοπό - να προσφέρουμε στους πελάτες και τους συνεργάτες μας μια γρήγορη, ποιοτική και φθηνή προμήθεια οπουδήποτε στην Ευρώπη. Σας προσφέρουμε γρήγορη παράδοση από τον αέρα στα μεγαλύτερα αεροδρόμια σε κάθε χώρα, μέσω αέρα από την πόρτα σε πόρτα, μέσω δρόμου από την πόρτα σε πόρτα, και διαθέτουμε ταχυμεταφορές και φορτηγά.

Όλα τα προϊόντα συσκευάζονται προσεκτικά σε κουτιά με επωνυμία V-TAC.

Η παραγγελία σας μπορεί να χωριστεί σε διάφορα μέρη, πράγμα που σημαίνει ότι οι αποστολές σας μπορούν να φτάσουν σε διαφορετικές χρονικές στιγμές.

*Όταν λάβετε μια αποστολή, θα πρέπει να ελέγξετε το περιεχόμενό της σύμφωνα με τη δήλωση του δελτίου αποστολής και βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν βλάβες μεταφορών. Εάν υπάρχουν αποκλίσεις ως προς το περιεχόμενο ή υπάρχει βλάβη μεταφοράς, σημειώστε αυτό στη φορτωτική και επικοινωνήστε με τη V-TAC το συντομότερο δυνατό.

Εμπορικές παραγγελίες

Οι παραγγελίες που γίνονται μέσω της ομάδας πωλήσεων υπόκεινται σε μεταβλητούς χρόνους παράδοσης. Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι έχετε καθορίσει τις λεπτομέρειες για την παράδοση στον αντιπρόσωπο σας μέσω e-mail ή φαξ.

Επιστροφή και αντικατάσταση

Παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους επιστροφής κάνοντας κλικ εδώΑν δεν μπορείτε να βρείτε την απάντηση της ερώτησης σας, στείλτε μας ένα email στην ομάδα μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

V-TAC LED Lighting

Επικοινωνια

  +359 2 90 566

   1, Iliansko Shaussee Blvd., Sofia 1220, BULGARIA

  Email: office@v-tac.eu

Ακολουθήστε μας

Πιστοποιητικά

Dekra
Tuv
GS
CE
Rohs

Για εμάς

Εμείς είμαστε η V-Tech Global" – το αξιόπιστο LED προμηθευτή στην Ευρώπη.

Είμαστε μια ευρωπαϊκή ομάδα της πολυεθνικής ομάδας V-TAC Exports Limited η οποία έχει γραφεία στις ακόλουθες χώρες: Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (Ντουμπάι), Ινδία (Βομβάη), Βουλγαρία (Σόφια), Ηνωμένο Βασίλειο (Λονδίνο), Ουγγαρία (Βουδαπέστη), Ρουμανία (Βουκουρέστι) και Αυστρία (Βιέννη).